Urban music network


Musik, Lyd & Poesi

SPOT og Promus har i år inviteret tre bands fra Hamburg og tre bands fra Malmø til SPOT. De 2 x 3 bands er udvalgt fra Promus-lignende platforme; RockCity og Upsweden, der dermed kan præsentere sig samlet. Sammen med en gruppe bands fra Aarhus, der alle er funderet i Det jyske Musikkonservatorium, og som i flere tilfælde har været en del af Promus’ mentorordning, er det ambitionen at skabe et “band-møde” mellem artister fra de tre lande. 

Konceptet går ud på at udveksle erfaringer, vilkår og skabe netværk på tværs af grænser - at skabe ”band-mates”. Tyskland og Sverige er to af de helt tunge musiknationer, så fra en dansk synsvinkel er det bestemt interessant at lære mere om, hvordan tyske og svenske musikere navigerer i deres hjemlande. Der er langt op til at skabe musikeksport på en ny måde: en D.Y.I. musikeksport, som er bundet op på netværk imellem artister/bands, som kan se en gensidig fordel i at hjælpe hinanden over hjemlandets grænser. 

Alle bands skal spille foyerscenen under SPOT, og derudover er der aftalt et fællesmøde mellem artisterne. Så er det op til de involverede bands at tage samarbejdet videre derfra.

Læs mere på: www.promus.dk