Rabbit Hole Festival 2017


Kunst & Street Art

Dato: 19. Maj 2017 (15.30 - 00.00) - 20. Maj 2017 (14.00 – 00.00)
Sted: Det Gule Pakhus Madevej 2,8700 Horsens

Det Gule Pakhus facade vil i forbindelse med årets store Rabbit Hole Festival blive udsmykket med et Street Art projekt inspireret af Vaughn Bodés tegneserieunivers. Malerne kommer fra Horsens, Odense og København og vil i et spædende samarbejde give deres bud på hvad Street Art kunsten anno 2017 har at byde på. Et er sikkert - universet er farvestrålende og dynamisk.
Udover den store udsmykningsopgave på husets facade inviterer Rabbit Hole Festivalen alle interesserede til en Street Art workshop, hvor det vil være muligt at prøve kræfter med Street Artens mange udtryksformer. 

Fakta om Vaughn Bodé:
Vaughn Bodé (1941-1975 USA) var en amerikansk kunstner som var involveret i det amerikanske undergrundsmiljø med at skabe tegneserier, grafisk designs og graffiti. Formsproget var surrealistisk og psykedelisk.

Fakta om Rabbit Hole Festivalen
Entré: 80 kr. For en dag og 130 kr. For begge dage. Festivalen henvender sig primært til unge, men er åbne for alle der har en interesse i den eksperimenterende undergrundskunst og musik.
Festivalen er skabt og tilrettelagt af Rabbit Inspiranterne og Rabbit Hole Foreningen.
Rabbit Inspirant er et undervisningstilbud gennem Horsens Ungdomsskole, hvor det er Inspiranternes opgave at planlægge og afvikle Rabbit Hole Festivalen. 

Årets Festival er gavmildt støttet af:
Musikpuljen Horsens Kommune, Horsens Ungdomsskole, OFF TRACK 2017 og Familien Hede Nielsens Fond.
Det er muligt at læse meget mere om festivalens program og følge festivalen på Facebook under: Rabbit Hole Festival. 

Læs mere på: www.facebook.com/RabbitHoleFestival/