ROCK THE REGION


Musik, Lyd & Poesi
21.04.2016: Holstebro / Den Sorte Boks
22.04.2016: Herning / Scene 7
23.04.2016: Horsens / Kulisselageret
28.04.2016: Skive / Drivhuset
29.04.2016: Aarhus / Remisen, Godsbanen / SPOT Festival 2016.
10.11.2016: Aarhus / Radar / Optakt til 2017-udgaven

ROCK THE REGION er et udviklingsprojekt for rytmisk musik i Region Midtjylland, med fokus på nye ambitiøse bands/artister og de musikalske fællesskaber de ofte udspringer af. 
Fem bands/artister får chancen for at tage et stort skridt fremad i deres udvikling, gennem en koncertrække i det midtjyske, en optræden på SPOT Festival 2016, en Live Video Session, workshoppen BASIC DIY og ikke mindst, mødet med en lang række management- og pladeselskabsfolk under eventen Meet The Talent. Alle bands/artister får tilknytte en coach gennem forløbet.
Bag projektet står de fem musikforeninger: KULT'en (Skive), Rytmisk Musik Holstebro, Kulisselageret/Musikstedet (Horsens), Rytmisk Musik Herning, og Musikforeningen MONO (Aarhus).
ROCK THE REGIONs mål er både at styrke spændende nye bands i Regionen, samt de musikalske fællesskaber som understøtter dem.
ROCK THE REGION er blevet til i samarbejde med tre stærke partnere: Promus (Musiknetværket Aarhus), SPOT Festival og Aarhus2017

Rock The Region er et projekt der frem mod Aarhus 2017, og med støtte fra samme, skal styrke samarbejdet mellem musikalske fællesskaber i regionen, til gavn for musikere og bands. ”Tanken bag projektet er, at slå bro mellem de forskellige byer i regionen og deres musikalske fællesskaber. Sammen står vi stærkere, så enkelt er det! Den styrke og de ressourcer vi sammen kan mønstre, kan vi bruge på at hjælpe spændende nye bands til at udfolde deres potentiale,”fortæller Ricco A. Jensen fra MONO/Aarhus og partnergruppen.
En af styrkerne ved Rock The Region er, at projektet både er forankret lokalt i fem byer i regionen samt i de professionelle musiknetværk omkring Promus og SPOT Festivalen i Aarhus. For artisterne betyder det, at de både møder den etablerede musikbranche, får coaching og ny viden, og samtidig kommer ud og møder nye publikummer i hele regionen.

Projektet starter allerede i uge 15, hvor de fem artister inviterer indenfor til en række intime Live Sessions på de sociale medier.

Læs mere på: www.mono.dk