SKATEBOARD CAMP FOR PIGER I ALDEREN 12-15 ÅR


Sport & Streetkultur
Dato: 23. – 24. Januar 2016, kl 10 - 15 (overnatning)
Sted: Skatehallen på Lokesvej/huginsvej i Aarhus

Vi underviser forskellige niveauer af piger, så hvad enten du er nybegyndere eller øvet så er denne camp lige noget for dig. Der vil være en nogle rigtig dygtige instruktører klar, som alle er klar til at hjælpe dig i gang eller give dig nye udfordringer på boardet. Har du ikke selv et board, så er det intet problem! Vi har nogle boards og sikkerhedsudstyr til rådighed til dem der ikke har selv.

Udover at skate, så skal vi også lave en række andre fede aktiviteter. Vi har allieret os med den mega seje kvindelige graffiti kunstner Cheeky.
Cheeky vil lære tricks og tips til fra sig, så du er klar til at lave dit helt eget piece. Derudover vil der også være mulighed for at tage nogle fede skate billeder med masser af action. Vi har nogle kameraer til rådighed, som du kan få lov til at knipse løs med.

For os er skateboarding et læringsværktøj – et middel til at nå målet, som er at skabe et fællesskab og rum, hvor piger kan føle sig trygge.
Foreningen består af unge kvinder, som brænder for og selv er en aktiv del af skate-fællesskabet og gerne vil vise, hvor mangfoldigt det er.

Vi ønsker en platform for piger og kvinder, der har lyst til at udfolde sig fysisk med udgangspunkt i at have det sjovt sammen.
Derfor tilbyder vi skate-camps og skateboardforløb, som kultiverer værdier, som socialt fællesskab, vedholdenhed og det at turde at fejle – også foran andre.
Skateboarding kan altså, ligesom andre urbane sportsgrene, bruges som et positivt identitetsdannende værktøj.

Læs mere på: www.skateducate.com