SPARK*


Musik, Lyd & Poesi
Dato: 26 Maj 2017, kl. 13
Sted: Godsbanen

SPARK* Electronic Music Festival
En ny nichefestival er kommet til Aarhus. Den 26. maj 2017 løber SPARK* Festival for første gang af stablen på Godsbanen og Radar. SPARK* Festival præsenterer publikum for nyt, aktuelt og spændende musik i høj kvalitet med stort udviklingspotentiale. Vores vision er at udbrede kendskabet til og forståelsen for aktuel elektronisk musik, samt fremme vilkårene for udfoldelsen heraf.

Musikken vil kredse om kunstnere der, til trods for at de tilhører en nichegenre, producerer musik der er tilgængelig for et bredt publikum.

Én af SPARK*s kerneværdier er at støtte op om og udvikle unge musikalske talenter i professionelle rammer, derfor åbnes udendørsscenen med en showcase fra DIEM (Dansk institut for elektronisk musik) der præsenterer tre studerende: Jonas Reif, Rosanna Lorenzen og Tornike Margvelashvili. Efterfølgende præsenterer vi Forte, Vakle, Amé samt Noréll. Hen på aftenen lukker SPARK*s udendørsscene ned og musikken flytter ind på Radar, hvor Sekuoia og Jærv indtager scenen.

Forud for det musikalske program faciliterer vi et fagligt og dybdegående indblik i den elektroniske musikgenre, der starter ud med en debatsession med Ingeborg Okkels fra Undersøgelse af elektronisk musik i Danmark, og efterfølgende en artist talk med Carsten Holm (P6 Beat) og Sekuoia.

PROGRAM
13:00­15:00 på Radar (30kr)
Debatsession: Ph. D Ingeborg Okkels
Artist talk: Carsten Holm (P6 Beat) og Sekuoia
­­­­­­­­­
15:00­22:00 på udendørsscenen (GRATIS!)
Noréll * AMÉ * Vakle * Forte
+ DIEM SHOWCASE: ROSYAN * Mess_montage * Jonas Reif ­­­­­­­­­
22:00­01:00 på Radar (120kr)
Sekuoia + JÆRV
­­­­­­­­­
//Køb billet til Sekuoia+JÆRV (inkl. talk+debat!) her: http://radarlive.dk/kalender/2017/may/spark­nighttime­show/
//Entré til talk+debat betales i døren

Læs mere på: www.facebook.com/sparkmusicfestival/
http://www.aarhus2017.dk/da/kalender/spark­electronic­music­festival/12067/