STORMØDE KUNST/STREET ART


Visual Arts & Street Art
Dato: 13. Marts 2015, kl 14.00-16.00
Sted: Ceres Byen, Ceres Allé 1, 8000 Aarhus, Kedlen Showroom

Sent i 1940’erne blomstrede teaterlivet uden for Broadways store, veletablerede teatre. Små teatre med innovative idéer fremførte musicals og teaterstykker, der sidenhen er blevet populære klassikere. Denne tendens blev kendt som Off-Broadway.
OFF2017 er for Aarhus 2017, hvad Off-Broadways små teatre var og stadig er for Broadway.

OFF2017xStormøde Kunst/Street Art har til formål at skabe et stærkt udgangspunkt for vækstlagets aktører – altså JER! Derfor kommer også veletablerede aktører fra nogle af regionens større kulturinstitutioner. 

♦ ♦ ♦ Forvent ♦ ♦ ♦
- Konstruktiv vidensdeling
- Et åbent forum
- En kreativ summen ✿
- En masse nye inspirerende bekendtskaber ☎

♦ ♦ ♦ Praktisk ♦ ♦ ♦
Fredag d. 13. Marts 2015
Tidspunkt: 14.00-16.00
Sted: Ceres Byen, Ceres Allé 1, 8000 Aarhus, Kedlen Showroom
Indgang fra Thorvaldsensgade 29.
Tjek Kedlen Showroom på facebook og hjemmesiden på www.kedlenshowroom.dk for mere info

♦ ♦ ♦ OFF2017 ♦ ♦ ♦
I 2017 bliver Aarhus europæisk kulturhovedstad. Temaet for projektet Aarhus 2017 er RETHINK. Men det er ikke kun et tema. Det er noget, man gør. Det forstår vækstlaget bedre end nogen andre og det har Aarhus 2017 fået øjnene op for. De har nu fået hænderne op af lommerne og ønsker at involvere vækstlaget, fordi aktørerne i vækstlaget forstår at gentænke deres omgivelser, deres egen rolle og de rammer, der omgiver dem. Derfor blev OFF2017-projektet startet op.

♦ ♦ ♦ Efterfølgende ♦ ♦ ♦
Efter et par spændende timer åbner Kedlen dørene for Culture Works’ netværksbar Drunk Creatives. Her vil der være alle muligheder for at møde nye, spændende mennesker og etablere projekter på tværs af kommunale grænser og kunstneriske præferencer.

Drunk Creatives er en konstellation, hvor iværksætterbaren ikke skal forstås for højtideligt - der skal være plads til at få en øl for meget og tale en smule over sig! Samtidig ønsker vi, at I alle går herfra med nye bekendtskaber, et ekstra skud inspiration og måske en kommende samarbejdspartner.

Drunk Creatives x OFF2017 er femte udgave af vores iværksætterbar. Det er for alle kreative, knap-så-kreative, iværksættere, folk-med-iværksætter-drømme, kunstnere, musikere, udviklere, grafikere, investorer, fundraisere m.v.